關於我自己

Hong Kong
因為OL生活平淡,所以最愛是閒在生活中享受生活,分享生活!至今,由平凡到晚晚的OT的OL到今日的自由接Job的Freelance Marketing同Blogger ,4年間試了不同的美容產品與療程,出席了不同的發佈會及聚會。透過這些機會,讓我可以在盡情地分享我如何在生活中享受生活。 其實要靚好簡單,享受生活也好簡單!

2014年5月3日 星期六

{試飲}加糖加奶都唔怕肥 - 咖啡都可以消脂!

咖啡精的我每日返工一至兩杯咖啡是不可少的但又怕肥只好飲黑咖啡不過有時都想飲杯有糖有奶的早排收到格斯圖特濃消脂咖啡試飲就可以唔駛擔心肥又可以飲加糖加奶的咖啡了.

格斯圖特濃消脂咖啡稱得上消脂咖啡成份當然唔止咖啡咁簡單咖啡使用未經烘焙的綠咖啡其燒脂成份比普通咖啡多2,加上左旋肉鹼及茶多酚 ,燃脂快速5更有藤黃果及白腎豆藤黃果能減少多餘脂肪白腎豆能阻隔過量吸收另外它低糖低脂絕對不會因為飲用有糖有奶的咖啡而致肥.



特濃燒脂咖啡10大功效:

  • 7日最多減達8.3
  • 5倍減低體脂率
  • 24小時全身燃脂
  • 全面阻隔脂肪合成
  • 保持真正咖啡原味
  • 強效抑制糖分吸收
  • 有效纖緊整體線條
  • 天然無污染咖啡豆
  • 特濃古巴咖啡香味
  • 享受健康提神滋味   











特濃燒脂咖啡功效:

  • 幫助阻隔脂肪合成       
  • 強效抑制糖分吸收
  • 幫助纖緊整體線條




不過始終都係一杯咖啡如果味道不好不如唔好飲啦!  我實際上試了味道當然比不上即磨咖啡的味道.  但如果跟3合人比較話其實都是OK的了至少不會覺得太甜同太重奶味.


希望大家喜歡我的分享!
歡迎找我合作,試用及出席活動! Thanks!
Contact E-mail:siuwan98@hotmail.com / csiuwan98@gmail.com
Mon 私家屋 web site
Mon 私家屋 Facebook Fan Page
Mon 私家屋 Blog Link
Mon 私家屋 The Ztyle Page
Mon 私家屋 Beauty Exchange Page
Mon 私家屋 Beauty Qooza Page
iTrial Page
Mon 私家屋微博